Ювелірний Дім ZARINA презентував нову колекцію прикрас SKIFIA. Її обличчям стала співачка Джамала

Новини
30.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

SKIFIA — таку назву отримала нова колекція першого діамантового бренду України. Її закрита презентація відбулась 4 березня у флагманському бутику Ювелірного Дому ZARINA та зібрала понад 70 гостей.

Основу ДНК колекції SKIFIA склали характерні для скіфської естетики переплетіння золота. А от унікальності та вишуканості кожній з прикрас додало коштовне каміння, а саме: діаманти, смарагди, сапфіри, рубіни, гранати, цитрини, аметисти, чорні онікси, малахіти і білі агати.

ZARINA занурює нас у захоплюючу подорож крізь віки. До першоджерел, до символів скіфської культури, що панувала на українських теренах, зокрема в Криму, багато віків тому. Зірковою амбасадоркою колекції SKIFIA стала Джамала.

«Мені дуже приємно стати обличчям саме цієї колекції. Коли створювала альбом QIRIM, я поставила собі ціль: зібрати унікальні старовинні пісні. Але я знайшла дещо більше... Я знайшла ДНК. Колекція SKIFIA продовжує те, що я роблю в музиці. Ми сьогодні звертаємося до свого коріння... І завдяки пісням, артефактам і тим паче прикрасам зберігаємо себе», — ділиться Джамала. 

Заріна Нетовкіна, СЕО та креативна директорка Ювелірного Дому ZARINA, розповідає, що SKIFIA — по-справжньому особлива колекція як для бренду, так і для неї особисто: «Нашим прабабусям часто не залишали змоги передати наступним поколінням найцінніші скарби. Їм доводилось продавати або віддавати свої прикраси, щоб просто вижити. Тому створювати прикраси, які формуватимуть спадщину для майбутніх поколінь — одна з головних місій Ювелірного Дому ZARINA. Колекція SKIFIA ще глибше утверджує це. Ми давно хотіли співпрацювати з Джамалою, справжньою берегинею традицій кримськотатарського народу та української національної спадщини в цілому, але саме скіфська колекція стала ідеальним підґрунтям для цього. Саме зараз всі зірки склалися».

«Це діалог твого минулого та теперішнього. Це твій спадок… Ти – стійка та незламна. Ти – красива та обдарована. Ти – амбітна і здатна вести за собою. Ти завжди повертаєш своє. Пам’ятай про це! Підкреслюй це! Розкривай усі свої найяскравіші грані разом із ZARINA!» – зазначається в маніфесті колекції.

SKIFIA — твоя золота ДНК

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).